La Fournaise – hybride oven

Hybride heteluchtoven La Fournaise is een artisanale bakkerij in Maubeuge waar wij een Hybride heteluchtoven van Zucchelli plaatsten. De onderste twee verdiepen zijn gasgestookt en het bovenste verdiep is elektrisch. Op die manier kan de bakker in het bovenste verdiep op een andere temperatuur bakken terwijl dit verdiep toch voor een gedeelte opwarmt door de [...]

La Fournaise – hybride oven 2017-08-12T13:28:54+00:00

Bakkerij Xavier in Borgerhout

Bakkerij Xavier op de Turnhoutsebaan in Borgerhout 'Bakkerij Xavier en Veronique' heeft een onberispelijke reputatie als het aankomt op verse tiger pistoletjes, warme croissants of malse sandwichkes. Daarnaast hebben ze standaard manden vol overheerlijke koffiekoeken met de zotste vullingen en toppings. Confituur, appelen, pudding, chocolade, marsepein, franchipane, aardbeien en rozijnen vormen de basis van een [...]

Bakkerij Xavier in Borgerhout 2017-08-12T12:18:36+00:00

The Chocolate Line – Dominique Persoone

Shock-o-latier Dominique Persoone is een smakenacrobaat. Sinds enkele jaren is The Chocolate Line, met winkels in Brugge en Antwerpen, terug te vinden in de Michelin-gids. En volgens het Parijse Salon de Chocolat mag Dominique Persoone zich ‘meilleur chocolatier du monde’ noemen. Hij maakt pralines voor Oud Sluis en Hof van Cleve en werkt nauw samen [...]

The Chocolate Line – Dominique Persoone 2017-08-12T12:19:22+00:00

Bakkerijen Charif

Marokkaanse keten “bakker Charif” met winkels in Antwerpen, Mechelen en Brussel Bij bakker Charif kan je terecht voor brood, koffiekoeken, patisserie, belegde broodjes en ook tal van Marokkaanse specialiteiten. Verschillende Rotatieovens Zucchelli Rotorfan 4 (80x100) met computersturing en regelbare luchtsnelheid met 30 karren voor bakplaten 80x100, kloppermengelaars Ferneto, uitroltafels Ferneto, spiraalkneders, stokbroodmachines, broodopbollers, afwegers,  waterdoseerders [...]

Bakkerijen Charif 2017-05-19T20:12:37+00:00

Koekjesbakkerij Maison Dandoy

Jean-Baptiste Dandoy, een jonge ambachtelijke bakker wiens broer burgemeester van Ukkel was, richtte in 1829 de koekjesfabriek op die nog steeds zijn naam draagt. 4 Zucchelli rotatieovens    Dandoy website Ambachtelijke productie: De volledig ambachtelijke productie van de koekjes gebeurt grotendeels met de hand door patissiers die opgeleid werden in de kunst van [...]

Koekjesbakkerij Maison Dandoy 2017-08-12T12:19:49+00:00

Juliette’s artisanale koekenbakkerij

Speculoos, sablé, notenkoek, chocolate chip, de befaamde Brugse kletskoppen, zachte friands, boterdesserts... In deze winkel met open bakkerij verwelkomt een heerlijke bakgeur u zodra u binnenkomt. Zucchelli baby rotor [facebook https://www.facebook.com/juliettes.artisanale.koekenbakkerij/?fref=ts social_plugin=true ] http://www.juliettes.be/

Juliette’s artisanale koekenbakkerij 2018-05-23T11:01:51+00:00

Bakkerij Vandevelde – Hoeleden

Vandevelde Brood – Banket is een familiebedrijf dat al bestaat sinds de jaren ’50! Deze warme bakker wordt nu gerund door Kris en Bart Vandevelde, vertegenwoordigers van de derde generatie. In de loop der jaren werd de bakkerij grondig gemoderniseerd met nieuwe ovens en machines, maar het brood en banket worden nog steeds op ambachtelijke [...]

Bakkerij Vandevelde – Hoeleden 2017-05-19T20:12:39+00:00

Clarys – modulaire broodverbeteraars voor de bakkerij

In de proefbakkerij van Clarys: Vloeroven Zucchelli en Minicombo Rotor oven Zucchelli, 2 spiraalkneders CP, langsteker Merand, waterdoseertoestel STM Website Clarys Bakkerij Up to date gamma Claryfar hulpstoffen voor optimale correctie en verbetering van oogstgerelateerde kwaliteitsafwijkingen of invulling van specifieke technische bakproductvereisten Claryfar conceptmiddelen voor kwaliteitscorrectie van gluten, zetmeel, vezels en vetten in tarwe en [...]

Clarys – modulaire broodverbeteraars voor de bakkerij 2017-05-19T20:12:40+00:00

Ferme de la Croix

Ferme de la Croix ontstond 25 jaar geleden, op initiatief van 3 partners die hun tijd ver vooruit waren en er toen al naar streefden terug te keren naar natuurlijke producten. Ferme de la Croix bakt volgens het biologische productieconcept. Grote Zucchelli rotatie oven voor 2 karren 60x80, ringbuisoven Dekeghel, en houtoven deegverdeler Zelaieta. http://www.fermecroix.com/

Ferme de la Croix 2017-05-19T20:12:39+00:00

Banketbakkerij Heidi – Lombeek

Kijk, proef en geniet. Broden Klein brood Ontbijtkoeken Patisserie Taarten American Cakes 2 rotatieovens Zucchelli  , platenkuismachine Jeros , computergestuurde uitroltafel RONDO, automatische pistoletopboller DAUB Recept plotertaart: Deze specialiteit van het huis is samengesteld uit een zanddeeg gevuld met een luchtige crème, framboosjes, slagroom en afgedekt met een laagje marsepein. Dit alles afgewerkt met afgebrand Italiaans [...]

Banketbakkerij Heidi – Lombeek 2017-05-19T20:12:40+00:00

De Lekkerbek – Deftinge

Brood en Banketbakkerij De Lekkerbek Mattentaarten Vercleyen kan terugblikken op een rijk bakkerijverleden, een unicum, mag gerust gesteld worden voor een groot deel van België, zoniet gans België. In 1966 werd bakkerij De Lekkerbek gesticht door wijlen Fernand Deneyer die er in de streek een niet onaardige zaak van had gemaakt. De zaak werd in [...]

De Lekkerbek – Deftinge 2017-05-19T20:12:40+00:00

Bakkerij Stefan Vandaele – Brugge

Warme bakker Stefan Van Daele uit Sint-Andries, bakt verschillende broden en lekkernijen op de traditionele manier. Dit brood wordt nog gemaakt op grootmoeders wijze en bevat dus geen smaakversterkers. Stefan maakt meer dan 30 verschillende soorten ontbijtkoeken en voor speciale gelegenheden maakt hij de meest unieke taarten. Maar ook voor andere patisserie bent u hier [...]

Bakkerij Stefan Vandaele – Brugge 2017-05-19T20:12:38+00:00