Bakkerijmachines

/Bakkerijmachines
Bakkerijmachines2017-08-12T20:14:41+02:00

 

Bakkerijmachines

Een groot aanbod van bakkerijmachines, met een degelijke service na verkoop.

Afwasmachines Jeros Pottenwassers

Broodopbollers

Broodsnijmachines JAC– manueel of automatisch

Hydraulische verdelers Merand – vierkante of ronde kuip

bakkerijmachinesKleine spiraalkneders Mecnosud  – 5 kg deeg tem 44 kg deeg

Kloppermengelaars Ferneto – 10 liter tem 140 liter

Stokbroodmachines Merand 

Pistoletopbollers Ferneto & Daub – halfautomaat of volautomaat

Platenkuismachines Jeros

Spiraalkneders Ferneto 

Uitroltafels Ferneto 

Volumetrische Verdelers Zelaieta

 

Merken:

Ferneto ZelaietaMerand – CP

Ferneto

Wij zijn een Portugese multinational gerenommeerde ervaring in de bakken en gebak gebied . Onze inzet op innovatie, kwaliteit en service , alsmede de constante zoektocht naar oplossingen die waarde en winstgevendheid toe te voegen voor onze klanten , waren de sleutel tot duurzame groei gerealiseerd in de afgelopen 25 jaar . Maar de uitdaging blijft hetzelfde : om te werken als een team , altijd meer en beter!

Ferneto – uitrusting en items voor de voedingsindustrie, SA , werd opgericht in 1986 en concentreert haar activiteiten in de productie van apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie .

Gedurende haar bestaan heeft de apparatuur kwaliteit , de constante zoektocht naar nieuwe en betere apparatuur , de zorg met de continue werk met cliënten ( waar we kunnen wijzen op de snelle en efficiënte technische dienst , ) , waren zonder twijfel van fundamenteel belang voor haar statutaire groei . Het is ook belangrijk om erop te wijzen dat het menselijk kapitaal was sterk gemotiveerd en gericht op de klant en op het zoeken naar oplossingen partnerschap met wederzijds en toenemende operationele winstgevendheid.

Eigenlijk is het een van de grootste fabrieken van de bakkerij en banketbakkerij apparatuur op het Iberisch schiereiland , met een productie oppervlakte van ongeveer 5000m2 . Met duidelijke leiderschap in de nationale markt , het houdt een opmerkelijke aanwezigheid in de internationale markt ( met meer dan 50 landen ) , met een significante aanwezigheid in Canada , de VS, Spanje , Frankrijk , Italië , Duitsland , Zweden , Angola en Mozambique , etc.

We ook rekenen op vier vestigingen : Angola , Mozambique , Spanje en Brazilië ( in grondwet ) .

De tevredenheid van de klant , de ontwikkeling van de gemeenschap waar het wordt geplaatst, en de bevordering van Portugal als een wereldwijde referentie in de sector bakkerij en banketbakkerij , zijn doelen die wij als van fundamenteel belang.

 

Zelaieta

Zelaieta, SL. werd opgericht in 1985, en is absoluut gericht op de bakkerij-industrie, ontwerpen en vervaardigen van machines met een duidelijk concept: Maak de professionele bakker om verschillende soorten brood te produceren.

Volstrekt bewust van de constante verbeteringen die onze sector, binnen de nacional en internationale markt, zijn wij verplicht om voortdurend te onderzoeken en de verschillende producten die wij ontwerpen en vervaardigen ontwikkelen.

markten:

Nationaal: Gedekt door lokale distributeurs in een specifieke en beperkte ruimte, met een eigen technische ondersteuning.

Internationaal: Wij werken met hetzelfde systeem als in de nationale markt.

Het is essentieel om distributeurs en technische ondersteuning. Alle in deze catalogus machines zijn ontwerp en de fabricage uitsluitend door Zelaieta, SL.

 

Merand

Verdelen – Rijzen – Langmaken

Sinds 1954 ontwerpt en vervaardigt MERAND Mécapâte, dat gespecialiseerd is in deeg verwerking,
moderne functionele machines.
En nu, bijna 50 jaar later kunnen de bakkers efficiënter werken, met respect voor het deeg.
In alle stadia van het proces kunnen ze zeker een echt kwaliteitsbrood produceren.

Nuttige wasruimte : H 405xB 500xD 500mm

CP

C.P. Srl produceert en verkoopt al meer dan 30 jaar bakkerijmachines.

Met een roeping voor de export door de jaren heen, heeft CP Srl een commercieel netwerk uitgebouwd met vertegenwoordigers in bijna elk deel van de wereld. Door de samenwerking met partners geselecteerd voor hun specifieke deskundigheid, is CP Srl in staat om een compleet gamma van producten en diensten te bieden die voldoen aan de eisen van hun klanten, van de ambachtelijke en industriële bakkerij. Met het oog op een efficiënte penetratie van de markt te verkrijgen, wordt de commerciële activiteit niet beperkt tot de samenwerking met distributeurs, maar ook aan de schepping (de eerste hand of door middel van joint ventures) van vestigingen in Brazilië (CP Degania), Mexico (CP Machinery SA de CV & Pastry and Bakery Machinery SA de CV.), USA (CP Machinery Inc & Pastry and Bakery Machinery USA), Frankrijk (Srl CP Frankrijk) en Australië (IBE Pty Ltd).

Kwaliteit, flexibiliteit en actualiteit in dienst zijn onderscheidende kenmerken die van CP een deskundige en betrouwbare partner maakt voor haar klanten