In de proefbakkerij van Clarys:
Vloeroven Zucchelli en Minicombo Rotor oven Zucchelli, 2 spiraalkneders CP, langsteker Merand, waterdoseertoestel STM
Bakkerij
Claryfar conceptmiddelen voor kwaliteitscorrectie van gluten, zetmeel, vezels en vetten in tarwe en rogge
Meelcorrectoren
Glutenactiverende en glutendesactiverende middelen
Oxido-reductiemiddelen
Glutenactiverende en glutendesactiverende middelen
Enzymen
Pure en verdunde biokatalysatoren en cocktails voor alle tarwe- en roggetoepassingen
Emulgatoren
Klassieke E-gelabelde en natuurlijke emulgeermiddelen alsook meercomponentenmengsels
Leguminosen
Bloemtypes, eiwitconcentraten, eiwitisolaten, vezel- en vetfracties uit soja, erwten, bonen en lupinen
Vezels
Oplosbare en onoplosbare vezels en vezelcomposities
Tarweproteïnen
Oplosbare en onoplosbare eiwitfracties uit tarwe
Moutproducten
Clarymalt actieve en passieve bloemtypes, extracten, granules en mengsels
Koolhydraten
mono-, di- en polysacchariden
Maatwerkcorrectoren
Tailor made samenstellingen van diverse actieve Claryfar hulpstoffen, al dan niet op drager materiaal
Buffersystemen
pH sturende en stabiliserende hulpstoffen
Vetpoeders
Gesproeidroogde plantaardige en dierlijke vetpreparaten
Broodverbeteraars
“Back to basics” Clarypan op maat integreerbare verbeteraarmodules voor standaard-, remrijs- & diepvriesbroodtoepassingen
Patisseriemixen
Hulpstofconcentraten of totale mixen voor banketwaren
Zaden, decoranten en aromaten
Garnituurproducten en smaakverbeteraars voor meergranenapplicaties