De Lekkerbek – Deftinge

//De Lekkerbek – Deftinge

De Lekkerbek – Deftinge

Brood en Banketbakkerij De Lekkerbek Mattentaarten Vercleyen kan terugblikken op een rijk bakkerijverleden, een unicum, mag gerust gesteld worden voor een groot deel van België, zoniet gans België.

In 1966 werd bakkerij De Lekkerbek gesticht door wijlen Fernand Deneyer die er in de streek een niet onaardige zaak van had gemaakt. De zaak werd in 1992 verdergezet door zoon Peter, die ze uitbreidde tot een samensmelting van drie befaamde zaken in de bakkerijwereld met name De Lekkerbek, Oda en bakkerij Vercleyen. De kennis van deze drie zaken laten samensmelten moest wel een heerlijk taartje worden…

Zeer ruime ateliers, bekwaam personeel en een overlegd bestuur zorgen er dagelijks voor dat kraakverse producten onze klanten bereiken via diverse kanalen, via onze twee vestigingen maar ook de verschillende afzetpunten zoals bakkers, winkels, marktkramers en dergelijke meer. Evenzeer krijgen ze allen onze volle aandacht.

Maar onze grootste troef blijft ongetwijfeld DE GERAARDSBERGSE MATTENTAART waar ons bedrijf op ambachtelijk vlak een van de gekendste is, met name mattentaarten Vercleyen.

Dagelijks worden honderden mattentaarten gebakken en verdeeld over alle uithoeken van ons gastronomisch landje. Ook worden ze talloze malen gebruikt als relatiegeschenk. De vele bedrijfbezoeken die we jaarlijks te verwerken krijgen, bewijzen dat het Geraardsbergse taartje door menig geest sluimert.

Mattentaarten Vercleyen is de leverancier van bakkerij Olaf te Geraardsbergen, een toeristische trekpleister waar reeds menig toerist heeft kunnen proeven van de Geraardsbergse mattentaart Vercleyen.

Ook het ongebakken diepgevroren taartje is een van hun producten.

Ringbuisoven Dekeghel speciaal voor Geraardsbergse Mattetaarten, kloppermengelaar Ferneto , eischeider Ovo-tech, Bakon multidepositor

tubenoven_mattetaartenkloppermengelaar

 

 

 

 

 

Eischeider:

 

2017-05-19T20:12:40+02:00