Spiraalkneders

//Spiraalkneders
Spiraalkneders2017-05-19T20:12:33+02:00

Spiraalkneders FERNETO

 

Deegkneder

Spiraalkneder Ferneto

Spiraalkneder met uitrijdbare kuip

Spiraalkneder met uitrijdbare kuip

Documentatie Ferneto spiraalkneders

Spiraalkneders CP

Spiraalknedersspiraalkneder

De automatische spiraalkneders CPM hebben een capaciteit van 50 tot 200 kg deeg. Vanaf 80 kg deeg zijn de machines voorzien van twee onafhankelijke motoren voor spiraal en kuip. Het frame van de machine is in dik staal en de kuip, spiraal en veiligheidsgrill in roestvrij staal. De ideale snelheidscombinatie van de beweging van de spiraal en de kuip laten u toe om een zachte en perfect beluchte deeg te kneden. Verder kan u zeer kleine degen kneden, zelfs met de grootste modellen. Automatisch of manueel kneden, met 2 snelheden, beide met programmeerbare timers. Het is mogelijk om de draairichting van de kuip om te keren zelfs tijdens de automatische cyclus. Op het einde van de kneedcyclus kan u de kuip van de spiraalkneders manueel doen draaien met pulsen om de deeg gemakkelijker uit de kuip te kunnen nemen. Deze veelzijdigheid wordt aangevuld met een zeer simpel en sterk mechanisme. Alle aandrijvingen worden bewogen met aandrijfriemen die gemakkelijk onderhoud, en zeer stille werking verzekeren. De CPM kneders zijn voorzien van wielen, en rem.

De CPM serie wordt vervolledigd door de elektronische spiraalkneders CPMel. Aan de bekende eigenschappen van de CPM serie wordt hier een elektronisch programmeerbaar controlepaneel, een watermeter en een thermische voeler toegevoegd. Het is mogelijk om 99 verschillende recepten, 3 verschillende snelheden (waarvan 1 trage in omgekeerde richting om te mengen) en de waterhoeveelheid te programmeren, met constante aanduiding van de watertemperatuur. De thermische voeler aan de zijkant van de machine laat u toe om op elk moment de deegtemperatuur en omgevingstemperatuur te verifieren.

In 2012 werd de deeg die met onze spiraalkneders wordt gekneed uitvoerig getest door Clarys, en werd onze kneder uitgekozen als de beste van de spiraalkneders.

Link naar de fabrikant van de spiraalkneders: CP

Spiraalkneder met kipsysteem of met verplaatsbare kuip

Lift / Uitrijbare kuip