Langmaker – MERAND – stokbroodmachine
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”Dz_Cy1DG6rU” width=”600″ height=”350″/]
Langmaker voor stokbrood of brood:
Na het rusten van de deeg kan de deeg lang gemaakt worden.
Deze handeling wordt door de machine uitgevoerd in 3 stappen:
- Het uitrollen tot een plat rond deegstuk
- Het oprollen van dit deegstuk
- Het bekomen van de gekozen lengte en vorm
De meeste soorten brood kunnen met deze machine lang gemaakt worden:
Alle soorten stokbrood, en gepunt stokbrood
Platte ronde broden
Carré brood
Speciale broden
De Tregor tradition langmaker van Merand walst met 3 rollen, waarvan 1 op tragere snelheid. Met de optie “Alveo+” heeft de derde rol een speciale vorm met als doel een luchtige structuur van de deeg te behouden.
Het langsteken gebeurt tussen dikke tapijten (7mm)
Stokbroodmachine in de shop: shop
Website van de fabrikant: http://www.merand.fr/
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]